<p>Among the various categories of food and beverage additives, nutraceuticals—comprising vitamins, minerals, herbal extracts, and probiotics—are anticipated to witness the swiftest growth. This surge is driven by the increasing popularity of functional foods incorporating additives that support health and well-being. Throughout history, ingredients have served essential roles in diverse foods.</p><p><br/></p><p>Our forebears utilized salt for meat and fish preservation, enhanced food flavors with herbs and spices, preserved fruits with sugar, and pickled cucumbers in vinegar. Presently, consumers seek and enjoy a food supply that is not only flavorful but also nutritious, safe, convenient, colorful, and cost-effective.</p><p><br/></p><p>The achievement of these expectations is made possible through food additives and technological advancements. We supply food and beverage ingredients to manufacturers in the industry, offering a range from raw materials to additives and institutional products. Our offerings include Chlorella Powder, Phycocyanin Powder, Almond Powder, Wild Yam Powder, Broccoli Powder, Tomato Powder, Orange Powder, Red Bean Flour, Raspberry Fruit Powder, Purple Sweet Potato Powder, Pumpkin Powder, Pomegranate Fruit Powder, Okra Powder, Oat Powder, Mulberry Fruit Powder, Mangosteen Powder, and Coconut Fruit Powder.</p><p><br/></p>
0

aditif panganan

Antarane macem-macem kategori aditif panganan lan omben-omben, nutraceuticals - kalebu vitamins, mineral, ekstrak herbal, lan probiotik - diantisipasi kanggo nyekseni pertumbuhan paling cepet. Lonjakan iki didorong dening tambah popularitas panganan fungsional sing ngemot aditif sing ndhukung kesehatan lan kesejahteraan. Sadawaning sajarah, bahan-bahan kasebut nduweni peran penting ing macem-macem panganan.


Leluhur kita nggunakake uyah kanggo pengawetan daging lan iwak, nambah rasa panganan kanthi jamu lan rempah-rempah, woh-wohan sing diawetake kanthi gula, lan acar timun ing cuka. Saiki, konsumen nggoleki lan seneng pasokan panganan sing ora mung rasa nanging uga nutrisi, aman, trep, warna-warni, lan hemat biaya.


Pencapaian pangarepan kasebut bisa ditindakake liwat aditif panganan lan kemajuan teknologi. Kita nyedhiyakake bahan pangan lan omben-omben kanggo manufaktur ing industri, nawakake macem-macem saka bahan mentah nganti aditif lan produk institusi. Penawaran kami antara lain Bubuk Chlorella, Bubuk Phycocyanin, Bubuk Almond, Bubuk Yam Liar, Bubuk Brokoli, Bubuk Tomat, Bubuk Jeruk, Tepung Kacang Merah, Bubuk Buah Raspberry, Bubuk Kentang Ungu, Bubuk Labu, Bubuk Buah Delima, Bubuk Okra, Bubuk Oat , Bubuk Woh Mulberry, Bubuk Manggis, lan Bubuk Woh Kelapa.


  • Apple Pectin Powder Bulk
    Jeneng Liyane: PECTIN(SAKANG APPLE);Pectenotoxin 1, 18-carboxy-18-de(hydroxymethyl)-;
    Penampilan: bubuk putih
    Spesifikasi: 99%
    Metode Teks: HPLC
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Pektin Apple Massal
    Jeneng Liyane: PECTIN(SAKANG APPLE);Pectenotoxin 1, 18-carboxy-18-de(hydroxymethyl)-;
    Penampilan: bubuk putih
    Spesifikasi: 99%
    Metode Teks: HPLC
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Wêdakakêna Citrus Pektin sing diowahi
    Jeneng Liyane: Modified Citrus Pectin, MCP, LCP
    Penampilan: bubuk putih
    Spesifikasi: 99%
    Metode Teks: HPLC
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Bubuk Jeruk Pektin
    Jeneng Liyane: Modified Citrus Pectin, MCP, LCP
    Penampilan: bubuk putih
    Spesifikasi: 99%
    Metode Teks: HPLC
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Bubuk Permen Karet
    Jeneng Liyane: Permen karet wiji rami; Gllm wiji rami; Permen karet rami
    Penampilan: bubuk putih
    Spesifikasi: 99%
    Cara Tes: HPLC
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 sasi ing Cool Dry Place
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Flaxseed Gum bubuk
    Jeneng Liyane: Permen karet wiji rami; Gllm wiji rami; Permen karet rami
    Penampilan: bubuk putih
    Spesifikasi: 99%
    Cara Tes: HPLC
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 sasi ing Cool Dry Place
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • bubuk agar
    Jeneng liya: agar-agar gelatin
    Penampilan: bubuk putih
    Spesifikasi: 99%
    Metode Teks: HPLC
    CAS.: 9002-18-0
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Bubuk Papain Murni
    Nama Produk: Papain Powder
    Penampilan: Wêdakakêna putih
    Bahan Aktif: Papain
    Spesifikasi/Kemurnian: 100,000u/g-2,000,000u/g
    Urip beting: 24 wulan ing papan garing sing adhem;
    Read More
  • Bubuk Stevia Daun Manis
    Jeneng Liyane: Ekstrak Stevia
    Penampilan: bubuk putih
    Spesifikasi: 98%
    Bagian Digunakake: Godhong
    Cara Tes: UV
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Bubuk Stevia Mentahan
    Jeneng Liyane: Ekstrak Stevia
    Penampilan: bubuk putih
    Spesifikasi: 98%
    Bagian Digunakake: Godhong
    Cara Tes: UV
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Ekstrak Stevia Alami
    Jeneng Liyane: Ekstrak Stevia
    Penampilan: bubuk putih
    Spesifikasi: 98%
    Bagian Digunakake: Godhong
    Cara Tes: UV
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Bubuk Nattokinase Murni
    Jeneng liya: Nattokinase
    Penampilan: Bubuk kuning nganti putih-putih
    Spesifikasi: 2000Fu; 5000Fu; 10000Fu; 20000Fu
    Bahan Aktif: Enzim Nattokinase
    Bagian sing Digunakna: Wiji
    Cara Tes: UV
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT;LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 sasi ing Panggonan Kelangan Kering Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
58

Babagan awake dhewe

Sertifikasi resmi, layanan sawise dodolan profesional, volume penjualan no.1, pangembangan sustainable.

Hubungi Kita

  • Kantor: Kamar 1102, Menara A, Taihe Times Square, Distrik Lianhu, Xi 'an, Shaanxi
    Pabrik: East west Ave, Fufeng Science and Technology Industrial Park, JiangZhang Town, Fufeng County, Baoji City, Provinsi Shaanxi
    Telpon: + 8615829068020
    email:Selina@ciybio.com.cn

Recommended

Hak Cipta © Ciyuan Bio. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.