Ekstrak jamu ing wangun wêdakakêna diturunake kanthi konsentrasi fitokimia bioaktif liwat proses sing nglibatake kecemplung jamu ing pelarut, banjur diterusake kanthi penguapan. Sawetara bubuk entuk konsentrasi nganti 2 kaping luwih saka ramuan asli. Macem-macem kahanan panen, kalebu faktor kayata iklim, kelembapan, lan cahya srengenge, bisa mengaruhi kualitas ekstrak botani bubuk lan cair. Standardisasi penting kanggo njaga potensi lan kualitas sing konsisten. Panggunaan ekstrak herbal bubuk nggampangake integrasi warna sing sregep lan efisien, aroma sing nyenengake, lan tekstur sing nyenengake dadi produk perawatan pribadi kanggo pencipta kosmetik. Kajaba iku, akeh ekstrak bubuk iki nduweni sipat antioksidan lan antibakteri, sing nyumbang kanggo efektifitas nalika ditrapake sacara topikal. CYHERB minangka Produser, Produsen, Supplier Grosir Botani Organik, Ekstrak Herbal lan Bahan Alami ing China.
0

ekstrak jamu

Ekstrak jamu ing wangun wêdakakêna sing asalé saka konsentrasi phytochemicals bioaktif liwat proses nglibatno kecemplung herb ing solvent, ngiring dening penguapan sakteruse. Sawetara bubuk entuk konsentrasi nganti 10 kaping luwih saka ramuan asli.


Macem-macem kahanan panen, kalebu faktor kayata iklim, kelembapan, lan cahya srengenge, bisa mengaruhi kualitas ekstrak botani bubuk lan cair. Standardisasi penting kanggo njaga potensi lan kualitas sing konsisten.


Panggunaan ekstrak herbal bubuk nggampangake integrasi warna sing sregep lan efisien, aroma sing nyenengake, lan tekstur sing nyenengake dadi produk perawatan pribadi kanggo pencipta kosmetik. Kajaba iku, akeh ekstrak bubuk iki nduweni sipat antioksidan lan antibakteri, sing nyumbang kanggo efektifitas nalika ditrapake sacara topikal.


CYHERB minangka Produser, Produsen, Supplier Grosir Botani Organik, Ekstrak Herbal lan Bahan Alami ing China.

  • Kapsul Kontrol Bobot
    PACKING CUSTOMIZED
    Penampilan: disesuaikan, miturut panyuwunan
    Spesifikasi: disesuaikan, miturut panyuwunan
    Bahan aktif: disesuaikan, miturut panyuwunan
    Packing: 1 kg/aluminium foil tas; 25 kg / barel; disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000
    Pengiriman: Express; segara; hawa
    Cara pembayaran: TT; LC;
    Western Union; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g uji sampel gratis
    Urip beting: 24 wulan ing papan sing adhem lan garing
    Read More
  • Softcapsule khusus
    Penampilan: disesuaikan, miturut panyuwunan
    Spesifikasi: disesuaikan, miturut panyuwunan
    Bahan aktif: disesuaikan, miturut panyuwunan
    Packing: 1 kg/aluminium foil tas; 25 kg / barel; disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000
    Pengiriman: Express; segara; hawa
    Cara pembayaran: TT; LC; Western Union; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g uji sampel gratis
    Urip beting: 24 wulan ing papan sing adhem lan garing
    Read More
  • Suplemen Root Dandelion
    Nama Produk: Suplemen Akar Dandelion
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol / Potongan
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Hawthorn
    Jeneng produk: Suplemen Hawthorn
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol / Potongan
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Blueberry Anthocyanin
    Nama Produk: Blueberry Anthocyanin
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol / Potongan
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Ekstrak Roselle
    Jeneng produk: Roselle Extract
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol / Potongan
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Grape Seed Extract
    Jeneng produk: Grape Seed Extract
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol / Potongan
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Ekstrak Kelp
    Nama Produk: Ekstrak Kelp
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Ekstrak Jamur Chaga
    Nama Produk: Ekstrak Jamur Chaga
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Extract Garcinia Cambogia
    Jeneng produk: Garcinia Cambogia Extract
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Ekstrak rhodiola rosea
    Jeneng Produk: Ekstrak Rhodiola rosea Spesifikasi: MOQ khusus: 100 Botol Kemasan: Sertifikat Disesuaikan: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA Shipping: Negara Utama Dikirim Tugas Paid (DDP) Pembayaran: TT; LC; West Union; Paypal; Sampel Alipay: 5-20g Sampel Gratis kanggo Test Umur urip: 24 Wulan ing Panggonan Kering Kelangan Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Senyawa Glycyrrhizin
    Jeneng Liyane: Glycyrrhizic acid, saka licorice; GLYCYRRHIZIN; GLYCYRRHIZINATE; GLYCYRRHYCIC ACID; GLYCYRRHIZIC ACID
    Penampilan: Putih nganti Kuning
    Spesifikasi: 98%
    Metode Teks: HPLC
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
332

Babagan awake dhewe

Sertifikasi resmi, layanan sawise dodolan profesional, volume penjualan no.1, pangembangan sustainable.

Hubungi Kita

  • Kantor: Kamar 1102, Menara A, Taihe Times Square, Distrik Lianhu, Xi 'an, Shaanxi
    Pabrik: East west Ave, Fufeng Science and Technology Industrial Park, JiangZhang Town, Fufeng County, Baoji City, Provinsi Shaanxi
    Telpon: + 8615829068020
    email:Selina@ciybio.com.cn

Recommended

Hak Cipta © Ciyuan Bio. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.