<p><strong><span data-offset-key="d5etk-0-0">Nutrient supplements</span></strong><span data-offset-key="d5etk-0-0"> are details outlined to upgrade dietary admissions, frequently comprising vitamins, minerals, herbs, or amino acids. These supplements are as often as possible connected with Complementary and Elective Pharmaceutical (CAM), which includes different restorative and healthcare approaches, hones, and items exterior the domain of ordinary pharmaceutical. This dialog centers on key categories of nutrient supplements, counting home grown medications, vitamins and minerals, and homeopathic cures.</span></p><p><span data-offset-key="ddgda-0-0"><br data-text="true"/></span></p><p><span data-offset-key="a2ebu-0-0"> In later a long time, there has been a developing drift within the utilization of nutrient supplements, especially among people with Constant Moo Back Torment (CLBP), and these products are promptly open within the Joined together States. They can be gotten from different outlets such as retail stores like drug stores, wellbeing nourishment stores, or basic need stores. Moreover, healthcare suppliers, counting naturopaths, specialists of Chinese pharmaceutical, homeopaths, chiropractors, and doctors, may moreover endorse and give coordinate get to to these <strong>nutritional supplements</strong>.</span></p><p><br/></p>
0

suplemen nutrisi

Suplemen nutrisi yaiku rincian sing digarisake kanggo nganyarke asupan diet, sing asring ngemot vitamin, mineral, jamu, utawa asam amino. Suplemen kasebut asring disambungake karo Complementary and Elective Pharmaceutical (CAM), sing kalebu pendekatan restoratif lan kesehatan sing beda-beda, hones, lan item njaba domain farmasi biasa. Dialog iki fokus ing kategori utama suplemen nutrisi, ngitung obat-obatan sing ditanam ing omah, vitamin lan mineral, lan obat homeopati.


Ing wektu sing suwe, ana owah-owahan ing panggunaan suplemen nutrisi, utamane ing antarane wong sing ngalami Konstan Moo Back Torment (CLBP), lan produk kasebut langsung mbukak ing Negara Gabungan. Bisa dituku saka macem-macem toko kayata toko eceran kayata toko obat, toko nutrisi kesehatan, utawa toko kabutuhan dhasar. Kajaba iku, panyedhiya kesehatan, naturopath sing ngitung, spesialis farmasi Cina, homeopaths, chiropractors, lan dokter, bisa uga nyetujoni lan menehi koordinasi kanggo iki. suplemen nutrisi.


  • Custom Gummy Candy
    Penampilan: disesuaikan, miturut panyuwunan
    Spesifikasi: disesuaikan, miturut panyuwunan
    Bahan aktif: disesuaikan, miturut panyuwunan
    Packing: 1 kg/aluminium foil tas; 25 kg / barel; disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000
    Pengiriman: Express; segara; hawa
    Cara pembayaran: TT; LC; Western Union; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g uji sampel gratis
    Urip beting: 24 wulan ing papan sing adhem lan garing
    Read More
  • Kapsul Allicin Kab
    Jeneng produk: Allicin Capsules
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Kapsul Shilajit Himalaya Murni
    Jeneng Liyane: Kapsul Shilajit Customized
    Spesifikasi: Customized
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs / drum; Customized
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Baicalein
    Jeneng liya: kapsul Baicalin
    Spesifikasi: 98%
    Metode Teks: HPLC
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Artemisinin bubuk
    Jeneng liya: artemisinin
    Penampilan: Bubuk Putih nganti Putih
    Spesifikasi: 99%
    Cara Tes: HPLC
    CAS.: 63968-64-9
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Astaxanthin Powder Bulk
    Jeneng Liyane: 3,3'-DIHYDROXY-B,B-CAROTENE-4,4'-DIONE;3,3-DIHYDROXY-B,B-CAROTENE-4,4-DIONE
    Penampilan: bubuk abang
    Spesifikasi: 10%
    Metode Teks: HPLC
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Kapsul Ekstrak Rosehip
    MOQ: Ultra-low jumlah minimal pesenan, hubungi kita langsung
    Formula: Disesuaikan kanthi lengkap adhedhasar pengalaman produksi lan penjualan sadurunge utawa miturut kabutuhan sampeyan
    Katon: Customizable
    Spesifikasi: Vitamin C 500 mg, ekstrak Rosehips 50mg/saben tablet (bisa disesuaikan)
    Merk: Private Label
    Packing: Dikempalken ing gendul selaras miturut syarat (karton njaba uga bisa selaras)
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Tuladha: Kanggo dirundingake
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Tablet Ekstrak Rosehip
    MOQ: Ultra-low jumlah minimal pesenan, hubungi kita langsung
    Formula: Disesuaikan kanthi lengkap adhedhasar pengalaman produksi lan penjualan sadurunge utawa miturut kabutuhan sampeyan
    Katon: Customizable
    Spesifikasi: Vitamin C 500 mg, ekstrak Rosehips 50mg/saben tablet (bisa disesuaikan)
    Merk: Private Label
    Packing: Dikempalken ing gendul selaras miturut syarat (karton njaba uga bisa selaras)
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Tuladha: Kanggo dirundingake
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Bubuk Bulk Niacinamide
    Jeneng Liyane: Nicotinamidum;NIACINAMIDE USP GRANULAR
    Penampilan: bubuk putih
    Bahan aktif: Nicotinamide
    Spesifikasi: 99%
    Cara Tes: HPLC
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 sasi ing Cool Dry Place
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Minyak Esensial Bakuchiol
    Other name: P-(3,7-DIMETHYL-3-VINYLOCTA-TRANS-1,6-DIMETHYL) PHENOL;7-dimethyl-1,6-octadienyl)-4-(3-ethenyl-(s-(e))-pheno
    Penampilan: Cairan kenthel abang coklat
    Spesifikasi: 90% Bakuchiol
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs / drum; Customized
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Bubuk Asam Kojic Murni
    Other Name: 4H-Pyran-4-one, 5-hydroxy-2-(hydroxymethyl)-;4H-Pyran-4-one,5-hydroxy-2-(hydroxymethyl)-
    Penampilan: bubuk putih
    Spesifikasi: 99%
    CAS.: 501-30-4
    Cara Tes: HPLC
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs/drum; Disesuaikan
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Nasi Ragi Abang Monacolin
    Jeneng liya: bubuk Monascus
    Penampilan: bubuk abang
    Spesifikasi: 1-5%
    Packing: 1 kg/tas foil; 25kgs / drum; Customized
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC
    Pengiriman: Express; Laut; hawa
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
52

Babagan awake dhewe

Sertifikasi resmi, layanan sawise dodolan profesional, volume penjualan no.1, pangembangan sustainable.

Hubungi Kita

  • Kantor: Kamar 1102, Menara A, Taihe Times Square, Distrik Lianhu, Xi 'an, Shaanxi
    Pabrik: East west Ave, Fufeng Science and Technology Industrial Park, JiangZhang Town, Fufeng County, Baoji City, Provinsi Shaanxi
    Telpon: + 8615829068020
    email:Selina@ciybio.com.cn

Recommended

Hak Cipta © Ciyuan Bio. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.