<p>Private label supplements refer to health care products produced by our manufacturer that can be sold by other companies or individuals but labeled under their brand names or trademarks. This product is very popular because it can help companies and individuals quickly launch their healthcare product lines and increase market competitiveness. It is also called customized supplements, and white label supplements.</p><p><br/></p><p>The great thing about this product category is that private-label supplements can be customized to meet customer needs. We can brand the label with the buyer&#39;s or partner&#39;s trademark while adjusting the formula to meet the customer&#39;s specific requirements. In addition, this kind of product can also increase the recognizability of the product and provide customers with better service and protection. In addition, the production cycle of customized supplements and health products is short and the operation is simple, so customers can start promoting them immediately.</p><p><br/></p><p>In the market, private-label supplements have become an important part of many companies and brands. This kind of product can not only help companies improve their market competitiveness but also expand their product lines and optimize sales performance.</p><p><br/></p>
0

Suplemen Label Pribadi

Suplemen label pribadi nuduhake produk perawatan kesehatan sing diprodhuksi dening pabrikan kita sing bisa didol dening perusahaan utawa individu liyane nanging diwenehi label miturut jeneng merek utawa merek dagang. Produk iki misuwur banget amarga bisa mbantu perusahaan lan individu kanthi cepet ngluncurake garis produk kesehatan lan nambah daya saing pasar. Iki uga diarani suplemen khusus, lan suplemen label putih.


Sing paling apik babagan kategori produk iki yaiku suplemen label pribadi bisa disesuaikan kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan. Kita bisa menehi label karo merek dagang panuku utawa mitra nalika nyetel rumus kanggo nyukupi syarat khusus pelanggan. Kajaba iku, produk jinis iki uga bisa nambah pangenalan produk lan nyedhiyakake layanan lan perlindungan sing luwih apik kanggo para pelanggan. Kajaba iku, siklus produksi suplemen khusus lan produk kesehatan cendhak lan operasi kasebut gampang, mula pelanggan bisa langsung promosi.


Ing pasar, suplemen label pribadi wis dadi bagean penting saka akeh perusahaan lan merek. Produk jenis iki ora mung bisa mbantu perusahaan nambah daya saing pasar nanging uga nggedhekake lini produk lan ngoptimalake kinerja dodolan.


  • High Quality Magnesium Supplement
    Product Name: Customized High Quality Magnesium Supplement
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Glutamat Kustomisasi
    Jeneng produk: Suplemen Glutamat Kustomisasi
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Kalsium Tinggi
    Jeneng produk: Private Label High Calcium Supplements
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol / Potongan
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Kompleks Probiotik
    Jeneng Produk: Suplemen Kompleks Probiotik Kustom
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Seng Alami
    Nama Produk: Private Label Natural Zinc Supplement
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol / Potongan
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Vitamin B12 Top
    Jeneng produk: Suplemen Vitamin B12 Top Custom
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Vitamin D Alami
    Jeneng produk: Suplemen Vitamin D Alami Kustom
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Yucca
    Nama Produk: Suplemen Yucca
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol / Potongan
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Natural Coq10
    Jeneng produk: Suplemen Coq10 Alami Kustom
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Acanthopanax senticosus Suplemen
    Nama Produk: Suplemen Acanthopanax senticosus
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol / Potongan
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen Akar Ashwagandha
    Nama Produk: Private Label Ashwagandha Root Suplemen
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol / Potongan
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
  • Suplemen bubuk kolagen
    Jeneng Produk: Suplemen Serbuk Kolagen Label Pribadi
    Spesifikasi: Customized
    MOQ: 100 Botol / Potongan
    Packing: Kustomisasi
    Sertifikat: ISO22000; HALAL; KOSHER; SC; FDA
    Pangiriman: Negara Utama Dikirim Bea Masuk (DDP)
    Pembayaran: TT; LC; Serikat Barat; Paypal; Alipay
    Sampel: 5-20g Sampel Gratis kanggo Tes
    Urip beting: 24 Sasi ing Panggonan Kelangan Kering
    Kabeh produk kita bisa disesuaikan karo bahan mentah lan produk rampung kayata kapsul, tablet, pil, lan kemasan kaca miturut syarat sampeyan!
    Read More
32

Babagan awake dhewe

Sertifikasi resmi, layanan sawise dodolan profesional, volume penjualan no.1, pangembangan sustainable.

Hubungi Kita

  • Kantor: Kamar 1102, Menara A, Taihe Times Square, Distrik Lianhu, Xi 'an, Shaanxi
    Pabrik: East west Ave, Fufeng Science and Technology Industrial Park, JiangZhang Town, Fufeng County, Baoji City, Provinsi Shaanxi
    Telpon: + 8615829068020
    email:Selina@ciybio.com.cn

Recommended

Hak Cipta © Ciyuan Bio. Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang.